I am back. Tak bardzo upragniony powrot do domu, to juz, to juz!! I kolejne postanowienie na rok 2oo9 spelnione: zarobic na czesne (5500zl). Zaliczone! Dla paru: -Maryska i Felix - po pierwsze szefostwo =) -Annemarie i Heinz - podszefostwo =) -Jola, Malwina, Sylwia, Renata, Asia i Gierk - begleitery niedoli =** -Jula i Kryska - zeby znowu nie miec wpierdol :P -Irek - o Boze, jeszcze nie zadzwonilam ! -Dorota, Lucyna, Jarek, Jasko, Andzyj i reszta Polonii, -Italiano z lodow Gabrielli (= -Aldi i Basti z Heyboden, - i wszyscy turysci sklonni do wyskakiwania z kasy na rzecz naszych napiwkow =D ...-DZIEKOWA ! A tu w domu...malowanie, remonty itp. A ja...siniaki, zakwasy, pozrywane sciegna, powybijane stawy i zylaki. No ale jest ka$a, to sie liczy! Mimo ze juz tak wiele osiagnelam wciaz wiele przede mna; przeprowadzka na stancje i wyjazd do Francji, taaa odpoczne w grobie. PS. hey, das geht ab! wir feiern die ganze nacht! PSS. eine frau die nix kostet ist nix wert Zapach Bayern =)=* |
|
The others: |
sungirl ~~ 15.09.2009 :: 19:24 Czy da się opisać co się wydarzyło? Namiastka na blogspot. mojej nowej perełce gdzie zadręczałam umysł wspomnieniami.. Zapraszam :) Lato.. czas nowych miłości :-) teraz usmiecham się do wspomnień, dziękując że było dane mi to jednak przeżyć. A teraz?... wróciłam do tych starszych znajomości.. znów coś.. znów plątania.. Ahh Toks.. czy zawsze muszę się plątac pomiędzy lubię- nie lubię? Albo... coś więcej.. ;-) Daj coś nowego.. cos pozytywnego.. Takiego po Twojemu ;* Jak Ci się układa? |
sun ~~ 29.08.2009 :: 10:13 Przerażasz mnie! :-) To ja żyje w świecie iluzji, niezdecydowania a Ty ... A Ty bierzesz życie takie jakie jest! Bayern? Teraz Francja? Szaleństwo .. Podziwiam Cię.. Twoją siłę, desperacje, chęć. Ja walczę tylko.. powtarzam tylko o malutki kawałek siebie, podczas gdzie Ty nie tracisz czasu.. I jeszcze jedno. Toks ;* cieszę się że wróciłaś... tyle się wydarzyło. |
gŁówna .::. come back... |